Луната е в знак Телец до 15:07ч на 19 август Подходящо време

...
Луната е в знак Телец до 15:07ч на 19 август
Подходящо време
Коментари Харесай

Обръщайте внимание на всяка получена информация

Луната е в знак Телец до 15:07ч на 19 август

Подходящо време за решение на на практика въпроси. Добре е да се отсрочат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и предвидливост. Избягвайте да пиете студени питиета, както и викането. Да се заобикаля хирургична интервенция в региона на гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята,  щитовидната жлеза, защото в този момент са доста уязвими. 

Луната е на луфт от 14:07ч до 15:07ч. През този един час не започвайте нищо значимо. 

В 15:07ч Луната минава в символ Близнаци. 

Засилва се общителността. Хората са склонни към повече лековерие, непотребна приказливост, при която вършат недообмислени изявления. Уязвими са нервната система, ръцете и плещите, не ги натоварвайте.

Лунен календар: продължава 22 лунен ден до 00:13ч на 20 август

Ден на висшата небесна мъдрост, на който символ е слонът Ганеша. Добър ден освен за приемане на познания, само че и за предаването им, както и на скъпия опит. Пред човек се откриват нови благоприятни условия, по тази причина би трябвало да бъдете отворени и възприемащи. Някои езотерици съпоставят този лунен ден като „ златният ключ ”. Полезна информация може да пристигна отвсякъде при вас – в рейса, от радио и телевизия, инцидентно дочут диалог и т.н. 

Време, когато се откриват необятни вероятности за постигане до щастието и от които е нужно да се възползвате. Необходимо е да видите позитивната страна на всичко, което се случва с вас.

Добре е да деянията своята благотворителност и милосърдие, да вършиме дарове. Бъдете великодушни във връзка с децата.

Днес е необходимо дробовете да приемат много чист въздух. Ако не можете да прекарате повече време навън, по-често проветрявайте пространствата. 

Подходящо е да се посветите на дома и домашната работа. Пазете си нервите и здравето.

Не би трябвало да се рискува, тъй като това може да повлече след себе си доста непредсказуеми и неуправляеми събития. 

Не би трябвало да се претоварвате физически и прочувствено. Заболявания появили се през днешния ден са много рискови. Избягвайте непотребното натоварване със разногласия и спорове.

Не би трябвало да се подхваща нищо ново, никакви дейности, от които да очаквате триумф или приятност. 

Добър ден за медитация върху сакрални знаци, мандали, карти таро. Четенето на свещени книги могат да ви разкрият нов смисъл за нещата. 

Единственият лунен ден, когато използването на сладко е желателна и се приветства. 

Благоприятно е за покупки на облекла и декорации, за неща доставящи наслаждение.

В този ден има смисъл единствено подравняването на косата, да оправите линията на бритона. Неудачен лунен ден за внезапни промени във външността. 

Слънчев календар – 2 слънчев ден - Денят приканва към сериозен размисъл и успокоение. Помислите би трябвало да са чисти и ориентирани към благи каузи. Борете се с неприятните мисли. Добре е да се избавите от ненужни връзки и лъжливи другари. Не нагрубявайте другите, не ги осъждайте за техните дефекти, само че и не толерирайте непознатите грехове. Не игнорирайте тези, които желаят лепта. Избягвайте да давате пари назаем през днешния ден.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР